Very moist banana cake (kuzi) – – fotopages. com

DREAMS…From Wikipedia : Dreams are the not real things that happen while sleeping. How long to bake banana bread Dreams can seem so real while they happen that you might think that you are awake. Banana bread baking powder A person can have a lucid dream when they can control their dream. How to do banana bread Nightmares are dreams which scare people. Banana banana bread recipe Well, yesterday night I had a dream and almost a nightmare but thank God, I woke up just before I reached the scary part, whatever it may be…I don’t want to know and don’t even want to find out!!!! From my experience, my dreams are normally of what I’ve seen or read or did during the day time. One banana banana bread Yesterday, my dream was…I joined something like a group adventure game thingy. Banana bread 3 bananas And my mission is to cook in an old abandoned house! Hahahahaha! The ‘cook’ part is because I cooked yesterday. Banana bread recipe with milk And that ‘abandoned house’, I think it must have come from Mr Ouled Kenitra’s Fotopage! Hahaha…mama…mama…you just simply get carried away so easily! Gosh……………

I followed Zakiah’s advice, and ate the prawns together with the skin…see…mama’s a good girl huh!

This morning, after Fajr, I have the intention to go back to sleep. Banana bread recipe with butter But then, the other side of me was screaming at me…hey ol’ mama, if you start sleeping, then you’ll be lazy the whole day long! So I dated Miss Salton. Banana bread without brown sugar And then at 6.30am, I went for my morning walk around the house compound for a good 25 minutes…. Banana bread with two bananas oooooooooohhh mama is so determined huh? We’ll see for how long…hahaha…Then I prepared breakfast and brunch for hubby to eat later before going golfing…

After breakfast, hubby and me went out to do some shoppings to top up our stock in the house. Banana bread with butter Then he said, lets go to Games as it’s been quite a while we didn’t pay them a visit! We came to the ‘As Seen On TV’ Section and hubby saw this advertisement of Mini Stepper they were showing on the screen.


Best banana nut bread recipe ever He said, let me just buy this for you. How long to cook banana bread Then you don’t have to walk outside the house. Awesome banana bread I declined (NOT wholeheartedly though…hahahahaha!) but he insisted. Banana bread przepis He said that he needs to use it as well. Banana bread 4 bananas And I happily agreed ( of course I AGREED!!!! hehehehe…I’m showing off my true colors now eh?!). How to make banana bread with 2 bananas We asked the guy incharged, if we could see the product and of all the answers, he had to say…sorry madam, it’s out of stock! What luck! Anyway, maybe it’s not meant for me…just yet….hehehehe…..

As for recipe to share, I’ll paste this Banana cake recipe I made a few days back. Banana bread recipe baking powder I made half the recipe. Banana cake bread I got this recipe from Kuzi’s Fotopage. Banana bread with 3 bananas Thank you very much dear Kuzi for this lovely recipe and allow me to share with others in my page as well…..

5. Best homemade banana bread Bake in a preheated oven at 180 C/ 350 F for about 1 hour. Banana bread recipe with 3 bananas (I baked for 45 minutes)

2. Banana bread plain flour Masukkan telur satu per satu, esen vanila, susu dan garam.

5. Banana bread resepti Bakar di dalam ketuhar yang telah dipanaskan terlebih dahulu pada suhu 180 C/ 350 F selama 1 jam. Banana bread origin (Mama bakar selama 45 minit)

1. Rezept banana bread Phalinn>> Betul gak cakap Phalinn tu…agaknya sebelum tidur tu, dok flash back hal siang tadi..terbawa-bawa dalam mimpi. Banana bread with plain flour As for sambal, kalau sambal ikan bilis or sambal telur, mama tak letak santan tapi kalau sambal daging, mama masukkan fresh milk sebab malas perah santan! No difference pun, tastewise. How long is banana bread good for Resipi sambal ada di sini dan untuk sambal daging di sini.

2. Banana bread recipe with two bananas yangmazni>> Aisehmen…mama nak kereta lembu la gamaknya ye….Baru sampai kek pisangnya kat fp…hehehe….Mama pun buat separuh resipi je guna loyang bulat 8 inchi rasanya…bukan apa yang tak sure saiz tu, loyang mama ni bukan beli readymade. 2 banana banana bread But I got it made.

3. Banana and bread zakiah>> Memang sedap Zakiah, moist je. Banana bread recipe without nuts Kalau tak manis, kot kena tambah gula or condensed milk macam Tina tak? Godeh je la Zakiah! Mini Stepper tu, kalau ada, insyaAllah nak digunakanlah..agaknya…hehehe….paling tidak pun, kalau hari hujan, tak leh jalan kat luar, boleh gak excercise dalam rumah (cewah, cam ye ye je!). What is banana bread Mama memang dah lama guna susu instead of santan. Banana bread cooking time Tak de beza pun. How long do you bake banana bread Masakan tetap sedap. Banana bread with 1 banana Tapi kalau nasi lemak je mama lom pernah cuba….tak confident…

4. Baking powder banana bread Tina>> Mmmm Tina ada tepek tak resipinya kat page Tina? Mesti sedap tuh sebab ada condensed milk. Banana bread with 4 bananas Tak leh dinafikan lagi, jalan kat luar lebih elok sebab dapat menyedut udara segar…more refreshing.

5. How long do you cook banana bread alynnsaripuddin>> Mama alhamdulillah sihat. How many bananas for banana bread Alynn tentu busy sekarang ni kan? Tak apalah, study hard for a brighter future ya girl…take care….

6. Banana bread baking time Kuzi>> Thanks for the recipe Kuzi. Banana bread bananas Sedap keknya. Banana bread temperature Mama dapat juga bagi kawan-kawan kat sini sorang sikit untuk rasa.

7. Banana bread muffins easy ida ida@medix.com.my>> Wah, resipi pun ada carta top 10 eh Ida. Pictures of banana bread Amboi borong sakan kat BWY! Kalau nak tahu, BWY tu pun mama tak pernah jejak tau. Moist banana bread recipie Agaknya kalau first time masuk, leh melopong tak tahu mana nak start kot! Cayalah, gi opes bawak roti buatan sendiri. How many bananas in banana bread Terjamin kebersihan dan keenakannya kan.

8. Banana nut bread with sour cream Edoras>> Sedap tak? Wah jenuhlah mama, tiap-tiap malam nak tidur kena pakai apronlah nampaknya sebab nak kena masak untuk Edoras

9. Banana nut bread muffins Rossya>> Laaa patutlah makanan kita selalu hilang sepinggan dua…rupanya kita sleep walking hantar kat akak eh….terjawab sudah teka teki ku….wakakakaka…

10. Healthy banana bread with applesauce Za>> Ada gak yang terberkenan dengan tomyam udang mama yang actually penuh sarat dengan sayur je tu..hehehe…whatever it is…it’s nice, you know and simple to prepare. Healthy banana bread pudding Cebur je semua dalam pot, habis citer!

11. The best banana bread ever mummy zimahnmizah dienia@yahoo.com>> Hope your daughters will recover fully soon. Recipe for banana bread with sour cream Salah makan ke yang kena muntah-muntah dan cb tu? You get well soon ya. Recipe for banana bread pudding Kalau badan lemah lagi, janganlah pergi kerja dulu. Best banana bread recipe with sour cream Rehat dulu. Easy banana bread muffins Makan yang rebus-rebus je la sementara nak recover fully ni…mama ni pun, hanya masak tapi tak boleh enjoy makan that much. Easy banana bread healthy I have to watch what I am eating…Malawi is in the heart of Africa and my hubby is not a diplomat.

13. Easy banana bread pudding jeff>> Yang kelakarnya kan…kita yang kenkadang blur tak tahu apa nak masak!

16. Banana chocolate chip bread pudding stROZze strozze@gmail.com>> Tangkap leleh ke? Hehehe…ala biasa-biasa je…..

17. Banana bread recipe betty crocker kak kham>> Macam mana akak buat kek pisang boleh tak jadi ye? Mesti ada silap teknik kat mana-mana ni…..

19. Banana bread easy healthy afzan>> Mini stepper yang tengok kat TV kat kedai tu, sambil step tu, leh pusing gak kiri kanan. Moist banana bread recipe with oil Dia kata for waist as well. Moist banana bread recipe sour cream Gambar yang mama letak tu, not 100% the same. Best banana bread maui Can’t find the exact one…lebih kurang je….Tapi kalau nak beli kat sini, bukan ada pilihan pun…..

20. Moist banana bread with sour cream mummy hamim2>> Mama nak stepper yang boleh twist tu ler…..kirim boleh?

21. Homemade banana bread calories sahar+zabar=wani&mimi zabariahhassan@yahoo.com>> Wah, semangat itewww yang ku mahu!

22. How to make banana bread more moist rozzan>> Cilok bro…ikutlah footstep mama ni, jadi pakar cilok!

24. How to make banana bread muffins mar BCN mar_melaka@yahoo.com>> Sedappppp…..cubalah buat ye…

25. Bread banana pudding kamariah kamarudin kamariah1955@hotmail.com>> Alhamdulillah sihat sis. Banana nut bread muffins recipe Thanks for the tips. Eggless banana bread recipe InsyaAllah will try yogurt..but I think plain yogurt is the best kot eh? Yogurt sini, kalau plain, mak datuk masam tak terkira, boleh berpinar biji mata…hehehe…

26. Best ever banana nut bread fizan yusop>> Yeayyyy….Fizan pun dah cuba buat kek Kuzi ni eh? Alhamdulillah Fizan dan makcik makcik Jepun tu suka. Best banana bread pudding recipe Gembiranya hati mama. Easy banana bread muffins recipe Tentu Kuzi pun tumpang gembira sama…InsyaAllah selagi ada hayat dan masa, mama akan terus menepek resipi yang mama dah cuba ya…untuk benefit kawan-kawan semua….Terima kasih Fizan kerana sudi mencuba…

27. Banana nut bread recipe with buttermilk nora>> Cuba check kat webpage cooking conversion ni ya : http://www.convert-me.com/en/convert/cooking.

28. Peanut butter banana bread recipe yati imari79@msn.com.my>> Waalaikumussalam Yati. Banana nut bread recipe with sour cream Ini adalah satu soalan yang paling ma tak reti nak jawab sebab ma ni ‘buta pisang’. Easy healthy banana bread recipe Memang tak tahu nama pisang. Best ever gluten free banana bread Main belasah je apa-apa pisang yang ada kat rumah. Best banana bread recipe in the world Maaflah banyak-banyak ye….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *